top of page
LOGO TORROT 70 años FIRMA.png

Torrot Kids MX 

 

Op zoek naar de coolste elektrische minibikes? Dan bent u op zoek naar de minibikes van Torrot Kids MX. Torrot, het overkoepelende bedrijf van Torrot Kids MX, maakt al 70 jaar lang motors en heeft zich een aantal jaar geleden ook gericht op de markt van elektrische motoren. Een van deze elektrische voertuigen is de Torrot Kids MX minibike. Deze minibikes zijn bedoeld voor kinderen om hobbymatig motor te kunnen rijden op eigen terrein of om te beginnen op de crossbaan!. De Torrot Kids MX minibikes zijn ook erg veilig, zo zijn ze erg stabiel en is de maximumsnelheid van de Torrot Kids MX minibike aan te passen in de ouders app. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw kind veilig kan crossen op de Torrot Kids MX minibike.

Deel uw hobby met uw kind

 

Samen met uw kind lekker kunnen crossen op de motor? Dat kan met de minibikes van Torrot Kids MX. Op die manier kunt u uw passie voor motorcrossen goed en op een veilige manier delen met uw kind. Op die manier zal Torrot Kids MX goed bijdragen aan de band van u en uw kind.

Bestel al uw elektrische fietsen en motoren bij Electric Urban Bikes

 

Bij Electric Urban Bikes hebben wij alles waar u naar op zoek bent op het gebied van elektrische fietsen en elektrische motors. Wij van Electric Urban Bikes zijn geboren uit liefde en passie voor brommers in combinatie met de mogelijkheden van moderne vormen van stadsvervoer. Uit deze passie is de liefde voor elektrische motors en fietsen ontstaan. Ook dragen wij bij Electric Urban Bikes op deze manier bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Electric Urban Bikes staat ook voor kwaliteit, dat is waarom wij bij Electric Urban Bikes enkel de beste elektrische fietsen en motoren verkopen. Bijvoorbeeld onze Sur-Ron elektrische fietsen, Knaap elektrische fietsen, Drill One elektrische fietsen en nog veel meer. Voor de beste service en de beste producten bent u bij Electric Urban Bikes aan het juiste adres. Bestel daarom snel in onze webshop of kom langs in onze showroom!

 

bottom of page