top of page
Sur-Ron - logo paysage white x.jpg

 

Sur-Ron Bikes

 

Het merk Sur-Ron biedt stoere elektrische cross-motoren inzetbaar op de openbare weg of voor offroad. Sur-Ron’s crossmotoren hebben een koppel-aangedreven middenmotor en een hoge vermogen-gewichtsverhouding. Hierdoor worden snelheden van 75 km/h makkelijk behaald waardoor concurrentie wordt verslagen. Daarnaast biedt Sur-Ron een moderne accu met hoge laadcapaciteit, verbeterde levensduur, ingebouwde veiligheid en betrouwbaarheid. Het aanschaffen van een Sur-Ron elektrische crossmotor is dus een echte investering waar je wel even mee vooruit kan. 

Sur-Ron LB-X

Bij Electric Urban Bikes hebben we diverse kleuren en designs van het Sur-Ron LB-X model beschikbaar. Kies bijvoorbeeld oranje of blauwe kleur of een tof groen ‘Monster’ design of een Red Bull design. Naast het stoere uiterlijk van de bike, is deze elektrische crossmotor een echt plezier om op te rijden. De Sur-Ron LB-X heeft een onroad en offroad versie. De onroad versie is toegestaan op de openbare weg en gaat tot 45 km/h, waarmee je tot 100 km rijdt. De offroad versie behaalt zelfs snelheden tot 75 km/h. Bovendien heeft de Sur-Ron LB-X heerlijke rijpositie met een breder, dikker zadel gecombineerd met bredere hogere stangen. 

Sur-Ron Storm Bee

De nieuwste aanwinst van Sur-Ron is de Sur-Ron Storm Bee. Deze elektrische motorfiets is full-size en goedgekeurd voor weggebruik. De elektrische cross-motor is uitgerust met het nieuwste 96-volt high- power-systeem met versnellingsbak, een geheel nieuw gesmeed frame van aluminiumlegering, met 10C lithium-ionbatterij op topniveau. Ben jij al klaar om rond te rijden op de nieuwe innovatie van Sur-Ron?!

Een Sur-Ron kopen bij Electric Urban Bikes

Ben jij van plan de enige echte Sur-Ron bike aan te schaffen bij Electric Urban Bikes? Hier hebben we onze Sur-Ron motoren direct uit voorraad leverbaar, waardoor jij snel kunt gaan cruisen op je elektrische crossmotor. Toch nog twijfel over het aanschaffen van een Sur-Ron? Boek dan een proefrit bij ons online of door te bellen naar 06-81568564. Bovendien bieden wij een onderhoudsservice en garantie op je elektrische motoren. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice door te bellen of mailen naar info@electricurbanbikes.nl

 

hsg02406_orig.jpg
bottom of page