top of page

Phatfour onderdelen

 

Ga jij een Phatfour bike aanschaffen of heb je er eentje in bezit? Dan kun je deze nog extra aanvullen met Phatfour onderdelen die passen bij een Phatfour bike. Zo maak jij met onze Phatfour onderdelen je Phatfour bike ervaring helemaal compleet en naar jouw eigen wensen. In onze webshop kun je je Phatfour e-bike bijvoorbeeld extra uitbreiden en beveiligen met onze Phatfour onderdelen. Zo maken onze Phatfour onderdelen een ritje op een Phatfour bike extra fijn en comfortabel!

Voorrek

 

Toch wat extra bagage voor je tripje met een Phatfour bike. Dan komt een voorrekje goed van pas. De voorrekjes voor de Phatfour bikes hebben een klem waarmee jij je spullen vast kunt zetten. Het voorrekje kan gemonteerd worden op de starre voorvork op een FLB of FLS model van de Phatfour bikes series. Zo kun jij onderweg met alles wat je nodig hebt!

Extra beveiliging

 

Om je Phatfour bike veilig te stellen kun je bij ons extra beveiliging aanschaffen die de kans op diefstal verkleinen. Het begint met het op slot zetten van je Phatfour bike. Dit kan met een ABUS Vouwslot ART. Dit slot is stevig, hebben een slim slotsysteem en zijn gemakkelijk mee te nemen in het transporttasje. Het is ook mogelijk deze direct bij je Phatfour bike te bestellen. Maak de kans van diefstal nog kleiner met een ABUS alarmbox. De ABUS alarmbox is onopvallend te bevestigen aan een Phatfour bike en maakt bij kleine beweging of schokken een geluid van minimaal 100 decibel. Dit zal er dus voor zorgen dat men wordt afgeschrikt om uw kostbare Phatfour elektrische fiets te stelen. 

Phatfour onderdelen kopen bij Electric Urban Bikes

 

Ga jij je Phatfour onderdelen kopen bij Electric Urban Bikes? Dan zul je deze snel ontvangen, aangezien deze direct uit voorraad leverbaar zijn. Hierdoor wordt je Phatfour bike dus snel voorzien van personalisatie of beveiliging. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen voor ons. Neem dan contact op met de klantenservice door de bellen naar 06-81568564 of mailen naar info@electricurbanbikes.nl. Hier zullen onze collega’s je verder op weg helpen!

Fhatfour Mass buiten (3).jpeg
bottom of page