Phatfour E-bike: een eerbetoon aan het verleden

PhatFour fatbike skai leren zadel impressie

De Phatfour e-bike is gebaseerd op de Simplex uit 1906. Een motorfiets waarmee ook gefietst kon worden. Simplex was een ambachtelijk staalbewerkingsbedrijf voor onder meer auto’s, fietsen en motorfietsen. Gekenmerkt door zijn rauwe ontwerp en geavanceerde technologie, was de Simplex uniek in zijn tijd.
Dit geldt ook voor de e-bike. Een rauwe look met eigentijdse technologie. Gebouwd met hoogwaardig staal van Tatasteel, bewerkt met de modernste buigmachines en gelast door vakmensen. Met de Bafang 250 Watt achterwielmotor haal je gemakkelijk een snelheid van 25km/u en met zijn 470Wh of 630Wh accu kun je vele kilometers door de stad rijden. Ook zijn er leuke opties die het leven voor jou zelfs wat aangenamer maken.
De ergonomische hoogte in het frame biedt optimaal fietscomfort. Ook is de e-bike voorzien van de nieuwste software zodat je als een zonnetje door de stad gaat. Daarnaast maakt de FLB ook gebruik van hydraulische remmen. De lange spatborden zijn handig op een nat of stoffig wegdek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *