top of page

Phatfour bikes

 

Nederland is een echt fietsland en daar horen ook hypermoderne elektrische fietsen bij. De elektrische fietsen van Phatfour zijn van Nederlandse bodem, wat betekent dat ze zijn ontworpen en met de hand gebouwd zijn in Nederland. Van een Phatfour bike kun je het volgende verwachten: een goede kwaliteit, uniek design, prettige zithoogte en accessoires die passen bij een hedendaagse levensstijl. Dat maakt de Phatfour e-bike de perfecte toevoeging voor een dag cruisen in de zon of voor je dagelijkse woon- en werkverkeer!

 

Phatfour FLB+ serie 

 

De Phatfour FLB+ is de doorontwikkelde versie van de Phatfour FLB. Dit betekent een nog betere technologie en ontwerp. De Phatfour FLB+ is onder andere voorzien van een geveerde hydraulisch gedempte voorvork en een verstelbaar stuur. Verder heeft deze Phatfour bike een vernieuwd elektronisch systeem waardoor je sneller opstart. Dit nieuwe systeem heeft namelijk 9 standen van ondersteuning en accelereert strakker waardoor je altijd op topsnelheid blijft. De fiets heeft twee varianten waarmee je 25 km/h kunt of 40 km/h. De 25 km/h versie heeft een actieradius van 45 km en die van 40 km/h heeft een 65 km actieradius. Zo kun jij dus snel en comfortabel van A naar B gaan met de Phatfour FLB+!

Phatfour onderdelen

 

Maak je Phatfour bike helemaal compleet met de extra Phatfour onderdelen die je kunt toevoegen aan je Phatfour bike. Zo kun je hem extra laten beveiligen met een ABUS vouwslot ART en ABUS alarmbox. Ook kun je nog efficiënter onderweg door een voorrek te plaatsen en een slotenbak toe te voegen. Maak je Phatfour bike dus helemaal naar wens met de bijpassende onderdelen! 

Een Phatfour bike kopen bij Electric Urban Bikes

 

Ben jij van plan een Nederlandse e-bike van Phatfour aan te schaffen bij Electric Urban Bikes? Hier hebben we onze Phatfour bikes direct uit voorraad leverbaar, waardoor jij snel kunt gaan touren op je elektrische fiets. Toch nog twijfel over het aanschaffen van een Phatfour bike? Boek dan een proefrit bij ons door te bellen naar 06-81568564 of via online. Bovendien bieden wij een onderhoudsservice en garantie op je elektrische fietsen. Voor vragen en/of opmerkingen kun je uiteraard contact opnemen met de klantenservice door te bellen of mailen naar info@electricurbanbikes.nl.

dsc_2445.jpg
bottom of page