top of page
1. Phatfour logo long.png

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Phatfour

 

Op zoek naar een snelle en moderne elektrische fiets? Dan bent u op zoek naar een elektrische fiets van Phatfour. Phatfour is een Nederlands bedrijf dat de fietsen ook in Nederland maakt met hoogwaardig staal dat is bewerkt met de modernste buigmachines en gelast wordt door Nederlandse lassers. Dit zorgt ervoor dat de elektrische fietsen van Phatfour van de hoogste kwaliteit zijn. Phatfour is ontstaan in een Amsterdamse garage waar 3 vrienden met een passie voor voertuigen en het design daarvan, een super vette elektrische fiets ontworpen hebben.

Zowel Phatfour elektrische fietsen als Phatfour onderdelen

 

Bij Electric Urban Bikes bent u aan het juiste adres voor het bestellen van zowel Phatfour elektrische fietsen als Phatfour onderdelen. Zo bieden wij van Electric Urban Bikes u de service en het advies om eventueel zelf onderdelen van uw Phatfour Elektrische fiets te vervangen of aan te passen. Op die manier kunt u bij ons tijdens de volledige levensduur van uw Phatfour elektrische fiets terecht. Verder is het bij Electris Urban Bikes een optie proefrit te doen om de Phatfour elektrische fiets uit te proberen. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan als het aankomt en weet u exact waar u op rijdt.

Bestel al uw elektrische fietsen en motoren bij Electric Urban Bikes

 

Bij Electric Urban Bikes hebben wij alles waar u naar op zoek bent op het gebied van elektrische fietsen en elektrische motoren. Wij van Electric Urban Bikes is geboren uit liefde en passie voor oude mini brommers in combinatie met de verbeteringen van moderne vormen van stadsvervoer. Uit deze passie is de liefde voor elektrische motoren en fietsen ontstaan. Ook dragen wij bij Electric Urban Bikes op deze manier bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Electric Urban Bikes staat ook voor kwaliteit, dat is waarom wij bij Electric Urban Bikes enkel de kwalitatief beste producten aanbieden. Bijvoorbeeld onze Sur-Ron elektrische fietsen, onze Knaap elektrische fietsen, onze Torrot Kids MX minibikes, Drill One elektrische fietsen en nog veel meer. Op zoek naar de beste service en de beste producten? Dan bent u bij Electric Urban Bikes aan het juiste adres. Bestel daarom snel in onze webshop of kom langs in onze showroom!

bottom of page