Toont alle 12 resultaten

phatfour bike logo

Phatfour: De elektrische fatbike met een eigen identiteit

Phatfour is een jong en snelgroeiend bedrijf opgericht door drie vrienden met een gezamenlijke passie voor voertuigen, vakmanschap en design. Het begon allemaal in een Amsterdamse garage waar ze een ontwerp bedachten voor een super vette elektrische fiets. Het resultaat: de fatbikes van Phatfour, stoere e-bikes met een skaileren zadel en dikke banden. Wat Phatfour uniek maakt, zijn alle accessoires waarmee je een Phatfour helemaal naar je smaak kunt aanpassen.

De productie van Phatfour

De Phatfour fietsen worden in Nederland gebouwd uit hoogwaardig staal dat is bewerkt met de modernste buigmachines en gelast door Nederlandse vakmannen. Met de Bafang 250Watt achterwielmotor ben je als eerste weg bij het stoplicht en met zijn 470Wh of 630Wh accu kun je kilometers ver rondscheuren. Kortom, de perfecte fiets voor de echte avonturier.

De nieuwste modellen

De nieuwste modellen FLB+ en FLS+ hebben een geveerde hydraulisch gedempte voorvork, kantelbaar stuur en een compleet vernieuwd elektronisch systeem waardoor de Phatfour vier keer sneller optrekt, strakker accelereert en stabiel op topsnelheid blijft. Met deze verbeterde eigenschappen brengt Phatfour de elektrische fiets naar een nieuw niveau.

Een e-bike die past bij jouw smaak en behoeften

Uniek aan de e-bikes van Phatfour is dat ze helemaal kunnen worden aangepast aan de smaak en de behoeften van de gebruiker, met accessoires zoals een voor- of achterrek, kinderzitje, slotenbak, een telefoonhouder en zelfs een houder voor je surfboard. Zo hoef je niet met een bakfiets de straat op om je spullen of kinderen te vervoeren, maar kun je dit op een stoere en unieke manier doen.

Kies voor Phatfour en ervaar de vrijheid van elektrisch fietsen op een unieke manier.