Enig resultaat

matts logo

Matts Mobility: de toekomst van duurzame mobiliteit

Al sinds 2018 ademt en leeft Matts Mobility elektrische voertuigen. Sindsdien wordt het straatbeeld steeds meer gevuld met stijlvolle en betrouwbare licht elektrische voertuigen. Bij Matts Mobility spelen last mile oplossingen een sleutelrol in de verduurzaming van ons dagelijks leven. “We willen het betaalbaar, stijlvol maar vooral op de kracht van groenere energie”, aldus Matts Mobility.

Hun doel: duurzame mobiliteit voor iedereen

Bij Matts Mobility dragen ze hun steentje bij aan het verminderen van het gebruik van de ‘tweede’ auto. Dit doen ze door de elektrische fiets aantrekkelijker te maken voor de consument, met hun unieke design en aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel: alle elektrische bakfietsen worden hier in Nederland geassembleerd. Matts streeft naar de hoogste controle van kwaliteit tijdens het bouwproces, waarbij ze zo min mogelijk gebruik maken van transport.

Duurzaam, veilig, elegant en gemakkelijk

Bij Matts Mobility staan duurzaamheid, veiligheid, elegantie en gemak centraal. Deze bakfietsen zijn niet alleen duurzaam door hun elektrische aandrijving, maar ook door het gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn ze niet alleen veilig, maar ook stijlvol en elegant. Bovendien zijn de bakfietsen bijzonder gemakkelijk in gebruik, waardoor ze voor iedereen toegankelijk zijn.

Uniek design voor een veilige en stijlvolle rit

De modellen van Matts Mobility zijn uniek in hun design en stuurmechanisme. Het idee is dat iedereen veilig en in stijl de weg op kan. Matts bakfietsen stralen niet alleen prijs-kwaliteitverhouding uit, maar zijn ook sterk en betrouwbaar. Alle onderdelen worden met zorg samengesteld en getest, zodat de veiligheid van de bestuurder gewaarborgd is.

Maak ook de overstap naar duurzame mobiliteit met Matts Mobility!