top of page
MATE_logo_2022_RGB_POS.jpg

MATE X

 

De MATE X is een geavanceerde e-bike. Gemaakt van hoge kwaliteit 6061 aluminium, deze fiets een markante verschijning. MATE legt de nadruk op hoge kwaliteit fietsen gemaakt voor de urban jungle en levert hiervoor de juiste tools, zoals volledige vering, off-road banden en hydraulische remmen. Daarnaast zijn er veel slimme features beschikbaar, zoals een full color LCD display, USB oplaadpoort voor jouw telefoon en een handgas module om je te helpen weg te rijden.

 

Dagelijks gebruik MATE X

 

De MATE bikes kunnen worden opgevouwen tot een compact pakket (voor een volledig uitgeruste e-bike) waardoor je hem mee kan nemen in de trein, neer kan zetten op kantoor of in je huis. Met zijn instelbaar zadel en stuur kunnen er rijders op van 150 cm tot maar liefst 215 cm. Dit is echt een fiets geschikt voor dagdagelijks gebruik, maar let op, je komt niet ongezien voorbij!

Variaties MATE X 

 

De MATE X wordt geleverd met een 120 kilometer batterij, met een topsnelheid van maximaal 25 km/u. Deze uitvoering is road legal op de Europese wegen.

 

 

Bestel al uw elektrische fietsen en motoren bij Electric Urban Bikes

 

Bij Electric Urban Bikes hebben wij alles waar u naar op zoek bent op het gebied van elektrische fietsen en elektrische motoren. Wij van Electric Urban Bikes is geboren uit liefde en passie voor oude mini brommers in combinatie met de mogelijkheden van moderne vormen van stadsvervoer. Uit deze passie is de liefde voor elektrische motors en fietsen ontstaan. Ook dragen wij bij Electric Urban Bikes op deze manier bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Electric Urban Bikes staat ook voor kwaliteit, dat is waarom wij bij Electric Urban Bikes enkel de beste elektrische fietsen en motoren verkopen. Kijk daarom ook naast onze Knaap elektrische fietsen naar onze Sur-Ron elektrische fietsen, onze Phatfour elektrische fietsen, onze Torrot Kids MX minibikes, onze Drill One elektrische fietsen en nog veel meer. Voor de beste service en de beste producten bent u bij Electric Urban Bikes aan het juiste adres. Kom snel langs bij onze showroom of bestel ze in de webshop!

 

bottom of page