top of page
Logo_Knaap_bikes-600x45.png

Onderdelen & Upgrades

Knaap onderdelen

 

Ben jij in het bezit van een Knaap bike of ben je van plan er eentje aan te schaffen. Wij bij Electric Urban Bikes hebben graag dat jouw elektrische fiets aan alle wensen voldoet. Om heerlijk te kunnen cruisen op een Knaap bike hebben we daarom een aantal onderdelen en upgrades die jouw Knaap bike tot een volledig geheel maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld zadelverhogers, voor- en achterrekjes, een telefoonhouder, extra beveiliging en meer voor je Knaap elektrische fiets. Bekijk het assortiment en stel jouw ideale Knaap bike samen!

Zadelverhogers

 

Zit jij toch liever wat hoger op je elektrische fiets. Knaap biedt jou deze mogelijkheid met de Knaap zadelverhogers. Hiermee kun je je zadel met 5 of 10 cm verhogen. Plaats de zadelverhoger van 5 of 10 cm gemakkelijk onder het zadel om het te verhogen. Zo ervaar jij nog meer fietscomfort van je Knaap bike!

Voor- en achterrekje

 

In onze webshop kun jij los een voor- en achterrekje aanschaffen voor je Knaap bike. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer jij wat meer mee wilt nemen op jouw tripje met de Knaap e-bike. Een front rack of back rack plaats je eenvoudig op de e-bike, aangezien ze speciaal zijn ontworpen voor de Knaap bikes. Hiermee kun je onderweg met alles wat je nodig hebt.

Knaap telefoonhouder

 

Naast de display die zich al op de Knaap bikes bevindt, is het ook handig om een knaap telefoonhouder te hebben. De Knaap telefoonhouder voor de knaap bikes is eenvoudig aan het stuur te bevestigen. Zo kun jij bijvoorbeeld een route aflezen als je een stukje gaat touren. De Knaap phone holder is geschikt voor telefoons met een breedte van 5,5 cm tot 10 cm. 

Knaap slot

Een Knaap bike is een behoorlijke investering die je graag bij je wilt houden. Daarom kan wat extra beveiliging geen kwaad. Zo beperk jij het risico tot diefstal zo veel mogelijk. Ten eerste is het belangrijk om je Knaap bike goed op slot te zetten. Hiervoor hebben verschillende Knaap sloten voor extra beveiliging op je Knaap elektrische fiets. Een voorbeeld hiervan zijn de ABUS ART-vouwsloten die jouw e-bike stevig op slot zet. Een ander Knaap slot voor extra beveiliging is de ABUS alarmbox. Deze onopvallende box produceert bij minimale beweging en schokken een geluid van minimaal 100 decibel waardoor jouw e-bike dus extra beschermd is tegen diefstal. 

Onderhoudsmiddelen

 

Zorgen dat jouw Knaap bike altijd smooth vooruit gaat, doe je met de onderhoudsmiddelen in onze shop. Gebruik bijvoorbeeld een ketting olie spray zodat het mechanisme van de fiets soepel kan blijven bewegen. Ook kun je je e-bike extra beschermen met het Silicone 800 bescherming en poetsmiddel. Deze beschermt en reinigt het metaal en kunststof van je elektrische fiets. 

Knaap onderdelen kopen bij Electric Urban Bikes

 

Koop al je Knaap onderdelen bij Electric Urban Bikes gemakkelijk online! Bij Electric Urban Bikes leveren we vanuit voorraad, waardoor jij je bestelling snel in huis hebt. Zo kun jij je Knaap bike snel beveiligen, uitbreiden en beschermen. Bij vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Bel naar 06-81568564 of mail naar info@electricurbanbikes.nl, dan helpen onze collega’s je graag verder!

IMG-20210410-WA0007.jpg
bottom of page