top of page
Logo_Knaap_bikes.png

Knaap bikes

 

Een Knaap elektrische fiets met een stoere uitstraling. Dat zijn de e-bikes van het merk Knaap. Knaap zet elektrische fietsen in een nieuw daglicht en maakt deze hip voor zowel jong en oud door het unieke design. Deze is te herkennen aan de brede banden, de extra lange stoel basis en sterk ijzeren frame. De e-bikes van Knaap hebben een soepele kruissnelheid, zijn makkelijk in onderhoud en zijn veilig. Ben jij ready om te gaan cruisen op de Knaap bikes? Bekijk dan het aanbod op Electric Urban Bikes

Knaap bike AMS

 

De Knaap bike AMS is de elektrische fiets voor de nieuwe generatie e-bikers. De Knaap e-bike heeft een unieke en stoere uitstraling en biedt daarnaast vele voordelen. De elektrische fiets van Knaap ondersteunt tot zo’n 25 km/h. Hiervoor heb je dus geen helm en kentekenplaat nodig. De accu gaat mee tot zo’n 140 km. Deze elektrische fiets is dus echt geschikt voor lekker touren op een zonnige dag of uiteraard voor het dagelijkse woon- en werkverkeer. Zo zul jij het ultieme gevoel van vrijheid ervaren!

Knaap bike RTD

 

De opvolger van het AMS model is de Knaap bike RTD. Deze e-bike is gebouwd voor comfort en stijl. Het comfort zit hem in de extra vering waardoor het voelt alsof je op wolken rijdt. Daarnaast heeft de Knaap bike RTD een cool en uniek design, uitstekende betrouwbaarheid en een geweldige snelheid en kracht. Hierdoor heeft deze e-bike ook wel de bijnaam ‘The Wingman’. 

 

Een Knaap bike kopen bij Electric Urban Bikes

 

Behoor jij tot de nieuwe generatie die gaat cruisen op een Knaap elektrische fiets? Koop een elektrische fiets van Knaap bij Electric Urban Bikes waar wij direct vanuit voorraad leveren. Zo staat jouw Knaap bike snel voor de deur. Nog twijfels over de aanschaf van een Knaap e-bike of ander merk of model? Boek dan een proefrit online of telefonisch via 06-81568564 om zeker te zijn van je keuze. Daarnaast bieden wij verschillende services waaronder garantie en onderhoud. Nog vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met de klantenservice via telefoon of e-mail. Hier helpen wij je graag op weg!

knaap oger.jpeg
bottom of page