Elektrische fietsen & E-bikes

Een elektrische fiets is ideaal om lekker mee te touren, naar werk mee te fietsen en om snel van A naar B te komen. Bij Electric Urban Bikes hebben we diverse, moderne E-bikes die je met een fijne vaart en groot comfort vooruitbrengen. Voor zowel stadsgebruik en lange tochten. Electric Urban Bikes heeft het allemaal voor je. Bekijk ons elektrische fietsen aanbod en kies het ideale E-bike model voor jou!

Wat is een elektrische fiets?

Een elektrische fiets, oftewel E-bike is een fiets met extra elektrische trapondersteuning. Wanneer je begint met trappen wordt er middels een sensor een signaal doorgegeven aan de motor, waardoor jij voorzien wordt van een ondersteuning. Zo kom je dus makkelijker en sneller vooruit dan op een normale fiets. 

Voordelen van een elektrische fiets

Het kiezen voor een elektrische fiets biedt enkele voordelen. Ten eerste kom je er gemakkelijker en sneller op vooruit, zonder dat jij er een zware inspanning voor hoeft te leveren. Zo maak jij comfortabel een lange of kortere rit. De accu in een E-bike laadt je bovendien gemakkelijk op bijvoorbeeld tussendoor op werk of school. Zo zit jij dus altijd met een goed opgeladen batterij. Verder is het voor een E-bike niet nodig om een helm te dragen en heb je er geen rijbewijs voor nodig. Een elektrische fiets is dus toegankelijk voor iedereen leeftijd, mits je er wel veilig mee om kan gaan uiteraard. 

Elektrische fietsen kopen bij Electric Urban Bikes 

Bij Electric Urban Bikes hebben we een divers aanbod aan elektrische fietsen voor ieders wensen. Mocht je nog niet helemaal zeker zijn over het aanschaffen van een E-bike dan kun je een proefrit boeken bij ons door een afspraak in te plannen online of te bellen naar 06-81568564. Verder profiteer je bij ons van garantie, onderhoudsbeurten en een snelle levering. Bekijk onze shop en kies jouw ideale elektrische fiets. 

Knaap bikes

Rijden in stijl en met groot comfort? Dat doe je met de elektrische fietsen van het merk Knaap. De E-bikes van Knaap hebben een unieke en stoere uitstraling en een groot rijcomfort. De elektrische fietsen gaan tot 25 km/h en hebben een actieradius tot 140 kilometer. Zo kun jij dus lekker cruisen en lange afstanden maken. 

Phatfour bikes

Rijden op een elektrische fiets van Nederlandse bodem kun je met de E-bikes van het merk Phatfour. Nederland is natuurlijk het fietsland en daarom heeft deze E-bike alles wat jij nodig hebt. Dit betekent dat de elektrische fiets is voorzien van een uniek ontwerp, prettige zithoogte en accessoires die passen bij jouw levensstijl. Ideaal voor het dagelijkse woon-werkverkeer of voor een dagje cruisen in de zon. De E-bike gaat zo’n 25 km/h en heeft een actieradius tot 65 km. Daarmee kun je dus wel even vooruit!