Elektrische crossmotoren

Altijd al rond willen rijden op een stoere elektrische crossmotor? Bij Electric Urban Bikes hebben we diverse elektrische crossmotoren van merken als Sur-Ron, Drill One en Torrot. Met de elektrische crossmotoren behaal jij grote snelheden en kun jij heerlijk on- en offroad cruisen. De elektrische crossmotors bij Electric Urban Bikes zijn krachtig, schoon, fluisterstil, en onderhoudsvriendelijk. Bekijk het assortiment en vind een elektrische crossmotor waarmee jij lekker kunt gaan cruisen!

Voordelen van elektrische crossmotoren

Het ervaren van een echte adrenaline kick is gemakkelijk met een elektrische crossmotor. Daarnaast heeft deze bike nog meerdere voordelen. Een elektrische crossmotor behaalt snelheden tot 75 km/h, waarmee je zo’n 2,5 uur kan cruisen. Daarnaast kun je de accu gemakkelijk overal opladen en zijn er zelfs snelladers beschikbaar die jouw elektrische crossmotor opladen in 2,5 uur. Bovendien is de crossmotor elektrisch, waardoor dit een hoop kosten en onderhoud bespaart. Ook is dit natuurlijk beter voor het milieu. 

Een elektrische crossmotor kopen bij Electric Urban Bikes

Van plan om een elektrische crossmotor aan te schaffen bij Electric Urban Bikes? Dan profiteer je van onze services. Nog in twijfel over een aankoop of wil je testen welke elektrische crossmotor het beste bij je past. Boek dan een proefrit online of via de telefoon door te bellen naar 06-81568564. Verder zijn de modellen direct uit voorraad leverbaar waardoor je deze snel ontvangt. Ook profiteer je bij ons van garantie en een onderhoudservice. Kies uit het diverse aanbod van Electric Urban Bikes. 

Sur-Ron bikes

De elektrische crossmotoren van het merk Sur-Ron bieden jou een fantastische on- en offroad ervaring. De bikes hebben